Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů obsahují zásady a postupy naší společnosti pro shromažďování, zpracování a zveřejňování vašich údajů, když používáte službu, a informují vás o vašich právech na ochranu soukromí a o tom, jak vás zákony chrání.

Vaše osobní údaje shromažďujeme a používáme k poskytování a zlepšování služby. Používáním Služby berete na vědomí shromažďování a používání informací podle těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Výklad

Níže uvedené okolnosti vymezují ton významy slov a termínů s velkými prvními písmeny. Následující výrazy mají stejný význam, ať už jsou napsány v jednotném nebo množném čísle.

Definice

Pro účely těchto zásad ochrany osobních údajů:

Účet odkazuje na jedinečné nastavení účtu, abyste mohli používat naši službu nebo aspekty naší služby.

BitConnect Odkazuje na Společnost (v této smlouvě také označované jako „společnost“, „my“, „my“ nebo „naše“).

Společnost je správcem údajů z důvodů GDPR.

Cookies jsou malé balíčky, které webová stránka umístí do vašeho počítače, mobilního zařízení nebo jakéhokoli jiného zařízení a obsahují mimo jiné informace o vaší historii prohlížení na této webové stránce.

Země: v této souvislosti odkazuje na Spojené království.

Pro cíl GDPR (General Data Protection Regulation) Společnost označuje právnickou osobu, která sama nebo ve spolupráci s jinými určuje cíle a prostředky zpracování Osobních údajů.

Přístroj znamená jakýkoli gadget, který může přistupovat ke Službě, jako je mobilní telefon, počítač nebo chytrý tablet.

Osobní datum je jakýkoli obsah, který může společnost použít k identifikaci nebo kontaktování konkrétní osoby.

Osobní údaje se týkají jakýchkoli jedinečných informací o vás, jako je jméno, údaje o poloze, identifikační číslo, online identifikátor nebo jeden či více atributů specifických pro vaši fyzickou, fyziologickou, genetickou, mentální, ekonomickou, kulturní nebo sociální identitu, pro účely GDPR.

Servis v kontextu odkazuje na webovou stránku.

Služba Provider je jakákoli fyzická nebo právnická osoba, která zpracovává údaje jménem Společnosti. Týká se externích firem nebo osob najatých Společností, aby umožnily Službu, doručovaly Službu jejím jménem, ​​prováděly Službu související se Službou nebo pomáhaly Společnosti při posuzování toho, jak Službu používáte. Poskytovatelé služeb jsou podle GDPR považováni za zpracovatele údajů.

Používání Data jsou údaje, které Webové stránky získaly automaticky, a to buď používáním Služby Společnosti, nebo ze Služby samotné (například doba trvání návštěvy webu).

Webová stránka odkazuje BitConnect, ze kterého má uživatel přístup https://www.bitconnect.co

Vy označují jednotlivce, který používá nebo přistupuje ke Službě, nebo Společnost nebo jinou právnickou osobu, jejímž jménem tato osoba Službu využívá nebo k ní přistupuje.

Jako fyzická osoba využívající Službu jste podle GDPR (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů) označováni jako Subjekt údajů nebo Uživatel.

Získávání a používání vašich osobních údajů

Typy shromážděných údajů

Osobní informace

Možná budeme potřebovat, abyste nám poskytli osobní identifikovatelné údaje, které můžeme použít k identifikaci nebo kontaktování při používání naší služby. Údaje, které může Společnost použít k vaší identifikaci, zahrnují, ale nejsou omezeny na:

E-mail

Vaše celá jména

Kontaktní číslo

Použití dat

Použití dat

Když používáte službu, společnost shromažďuje údaje o používání automaticky.

Údaje o používání mohou zahrnovat adresu internetového protokolu (IP) vašeho internetového zařízení, název prohlížeče, verzi prohlížeče, stránky našich služeb, na které přistupujete, čas a datum návštěvy, čas strávený na webových stránkách, jedinečné identifikátory zařízení a další podobné diagnostické informace. .

Můžeme automaticky shromažďovat určitá data, když přistupujete ke Službě prostřednictvím nebo prostřednictvím mobilního gadgetu, včetně, nikoli však výhradně, typu mobilního telefonu, který používáte, odlišného ID vašeho mobilního zařízení, IP adresy vašeho mobilního zařízení, vašeho mobilního operačního systému, jedinečné identifikátory zařízení, typ mobilního webového prohlížeče, který používáte, a další podobná diagnostická data.

Můžeme také shromažďovat informace, které váš webový prohlížeč odesílá, když navštívíte naši Službu nebo použijete zařízení připojené k internetu pro přístup ke Službě.

Technologie sledování a soubory cookie

Používáme soubory cookie a další sledovací technologie ke shromažďování, shromažďování a uchovávání informací o tom, jak lidé používají naši službu. Beacons, skripty a značky patří mezi sledovací technologie používané ke shromažďování a sledování dat a vylepšování a analýzu naší služby. Můžeme využít následující technologie:

  •       Cookies jsou často známé jako soubory cookie prohlížeče. Cookie je paket dat uložený ve vašem zařízení. Svůj prohlížeč můžete nakonfigurovat tak, aby odmítal všechny soubory cookie nebo vás informoval, když je přijat. Pokud odmítnete přijímat soubory cookie, nemůžete používat některé prvky naší služby. Pokud jste neupravili nastavení prohlížeče tak, aby odmítal soubory cookie, může naše služba používat soubory cookie
  •       jako Flash Cookies. Některé části naší služby mohou shromažďovat a ukládat informace o vašich zájmech nebo aktivitách v naší službě pomocí souborů Flash cookie nebo místně uložených objektů. Stejné předvolby prohlížeče neřídí soubory cookie flash jako soubory cookie prohlížeče. Navštivte prosím "Kde mohu změnit nastavení pro zakázání nebo odstranění místních sdílených objektů?" další informace o tom, jak odstranit soubory cookie Flash. Informace najdete na  https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  •       Web Majáky. Web beacons (také známé jako pixelové značky, jasné gify a jednopixelové gify) jsou malé elektronické nástroje, které společnosti umožňují vypočítat uživatele, kteří navštívili tyto stránky nebo otevřeli e-mail, a další související statistické údaje webových stránek (např. význam konkrétní sekce a ověřování pravosti systému a serveru). Když přejdete do režimu offline, trvalé soubory cookie zůstanou ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, zatímco webová stránka odstraní soubory cookie relace, když opustíte prohlížeč. Více o cookies se dozvíte zde: Co jsou cookies?

Pro níže uvedené cíle používáme soubory cookie relace i trvalé soubory cookie:

Nezbytné / základní soubory cookie

Typ: Soubory cookie relace

Spravuje: My (BitConnect)

Tyto soubory cookie jsou vyžadovány, aby vám mohly poskytovat služby nabízené prostřednictvím webové stránky a umožnit vám využívat některé z jejích funkcí. Pomáhají při ověřování uživatelů a zabraňují neoprávněnému použití účtu. Služby, které jste požadovali, nelze poskytovat bez těchto souborů cookie a tyto soubory cookie používáme pouze k poskytování těchto služeb.

Zásady používání cookies / oznámení o přijetí cookies

 

Funkční cookies

Typ: Trvalé soubory cookie

Spravuje: My (BitConnect)

Tyto soubory cookie nám pomáhají zapamatovat si rozhodnutí, která učiníte při používání webových stránek, jako je zapamatování si přihlašovacích údajů nebo volby jazyka. Tyto soubory cookie se používají k tomu, aby vám poskytly jedinečný zážitek a zabránily tomu, abyste museli zadávat své volby při každé návštěvě webové stránky.

Další informace o souborech cookie, které používáme, a vašich preferencích týkajících se souborů cookie naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie nebo na stránce o souborech cookie v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Použití vašich osobních údajů

Společnost může použít vaše osobní údaje z následujících důvodů:

Doručovat a spravovat naši Službu, včetně sledování jejího používání na webových stránkách i mimo ně.

Spravujte svůj účet: Spravujte své členství jako uživatel služby. Jako uživateli vám osobní údaje, které poskytnete, mohou poskytnout přístup k určitým funkcím služby.

Pro účinnost smlouvy: vytvoření, dodržování a provedení kupní smlouvy na položky, produkty nebo služby, které jste získali prostřednictvím služby nebo jakéhokoli jiného obchodu s námi.

Abychom vás kontaktovali: Je-li to nutné nebo přiměřené pro jejich implementaci, abychom vás kontaktovali telefonickými hovory, e-maily, SMS nebo jinými běžnými formami elektronické komunikace, jako jsou vyskakovací upozornění mobilní aplikace týkající se nových aktualizací nebo informativní komunikace související s produkty, funkcemi nebo nepřetržitá služby, včetně aktualizací zabezpečení webových stránek.

Pokud se nerozhodnete takové údaje dostávat, budeme vám zasílat speciální nabídky, novinky a standardní informace o dalších produktech, službách a akcích, které nabízíme a které jsou srovnatelné s těmi, které jste již zakoupili nebo na které jste se dotazovali.

Ke správě vašich požadavků, postupujte takto: Chcete-li reagovat a spravovat Vaše požadavky na služby od nás.

Pro převody podniků: Vaše údaje můžeme použít k vyhodnocení nebo provedení prodeje, restrukturalizace, reorganizace, fúze, zrušení nebo jiného prodeje a distribuce některých nebo všech našich aktiv, ať už jako životaschopného podnikání nebo jako součást likvidace, konkurzu nebo podobně. řízení, ve kterém jsou mezi převáděnými aktivy námi držené Osobní údaje o našich klientech Služby.

Vaše údaje můžeme použít pro jiné důvody, jako je zpracování dat, identifikace trendů používání, vyhodnocování a zlepšování naší služby, zjišťování úspěšnosti našich propagačních aktivit, zboží, služeb, marketingu a vašich zkušeností.

V následujících případech můžeme převést Vaše osobní údaje:

  •       S poskytovateli služeb: Vaše osobní údaje můžeme předat poskytovatelům služeb, abychom mohli sledovat a vyhodnocovat, jak je naše služba používána, a abychom vás mohli kontaktovat.
  •       Pro převody podniků: Vaše osobní údaje můžeme přenést a použít jako součást nebo během prodeje aktiv společnosti nebo v rámci skromného financování nebo nákupu celého nebo části našeho podnikání jinou společností.
  •       S přidruženými společnostmi: Vaše údaje můžeme převést s našimi přidruženými společnostmi, v takovém případě je zavážeme k dodržování těchto zásad ochrany osobních údajů. Naše mateřská společnost a jakékoli další dceřiné společnosti, partneři ve společném podniku nebo jiné firmy, se kterými kontrolujeme nebo s nimi převádíme sdílenou kontrolu, jsou považovány za přidružené společnosti.
  •       S našimi obchodními partnery: Vaše informace můžeme převést s našimi obchodními partnery, abychom vám mohli poskytovat určité produkty, propagační akce a služby.
  •       S ostatními uživateli: Pokud přenesete osobní údaje nebo jinak komunikujete s jinými uživateli ve veřejných sekcích, ostatní uživatelé mohou vidět tyto informace distribuované veřejně.
  •       S Vaším souhlasem: V souladu s vaším souhlasem můžeme poskytnout vaše osobní údaje z jakéhokoli jiného důvodu.

Uchovávání vašich osobních údajů

Společnost bude uchovávat osobní údaje pouze v rozsahu, v jakém je to nutné z důvodů uvedených v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme spravovat a používat pouze po dobu nezbytně nutnou ke splnění naší právní dohody (například pokud jsme ze zákona povinni uchovávat vaše údaje), řešení problémů a implementaci našich právních dohod a zásad.

Společnost si jej ponechá z důvodů interní analýzy. S výjimkou případů, kdy se tato data používají ke zlepšení infrastruktury nebo vylepšení funkcí naší služby, nebo když jsme ze zákona nuceni uchovávat tato data po delší dobu, jsou data o používání uchovávána po krátkou dobu.

Přenos vašich osobních údajů

Vaše údaje včetně Osobních údajů jsou zpracovávány v provozovnách Společnosti a kdekoli jinde se nacházejí partneři související se zpracováním. Znamená to, že společnost může přenášet informace – a uchovávat v nich – systémy mimo vaši provincii, stát, národ nebo jiná vládní území, kde se předpisy na ochranu údajů mohou lišit od předpisů ve vaší jurisdikci.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů představuje vaše povolení k přenosu, po kterém následuje vaše zadání těchto údajů.

Společnost podnikne všechny přiměřené postupy, aby zajistila, že s vašimi informacemi bude nakládáno bezpečně a podle těchto zásad. Žádný přenos vašich osobních údajů do společnosti nebo země se neuskuteční, pokud nebudou zavedeny příslušné kontroly, včetně ochrany vašich údajů a dalších osobních údajů.

Zveřejnění vašich osobních údajů

Obchodní transakce

Společnost může přenést vaše osobní údaje, pokud se Společnost podílí na akvizici, fúzi nebo prodeji aktiv. Než Společnost přesune vaše osobní údaje a začne se na ně vztahovat jiné Zásady ochrany osobních údajů, upozorníme vás.

Law Enforcement

Společnost může být požádána, aby za určitých okolností uvolnila vaše osobní údaje, například pokud to vyžaduje zákon nebo v reakci na požadavky vládních orgánů (např. soudu nebo vládní agentury).

Další zákonné povinnosti

Společnost může zpřístupnit Vaše osobní údaje v dobré víře, že takové jednání je nutné k • dodržení právní odpovědnosti • ochraně a obraně práv nebo majetku Společnosti • zabránění nebo prozkoumání potenciálních křivd v souvislosti se Službou • ochraně osobní bezpečnosti Uživatelům Služby nebo veřejnosti.

Zabezpečení vašich osobních údajů

Záleží nám na naprosté bezpečnosti vašich osobních údajů, ale mějte na paměti, že žádná forma přenosu dat nebo technika elektronického ukládání nejsou zcela bezpečné. I když vynakládáme veškeré úsilí, abychom použili obchodně přiměřené postupy k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

GDPR: GDPR Právní základ ochrany osobních údajů pro osobní údaje

Osobní údaje můžeme zpracovávat v následujících případech:

  •       Souhlas: Udělili jste souhlas ke zpracování osobních údajů pro jeden nebo více jedinečných cílů.
  •       Smlouva výkon: Poskytnutí Osobních údajů je nutné pro splnění smlouvy s Vámi a/nebo jejích předsmluvních požadavků.
  •       právní povinnosti: Správa osobních údajů je nezbytná k tomu, aby společnost splnila zákonnou povinnost.
  •       Vital zájmy: Správa osobních údajů je nutná k ochraně vašich životně důležitých zájmů nebo životně důležitých zájmů jiné fyzické osoby.
  •       Soukromí zájmy: Nakládání s osobními údaji souvisí s úkolem prováděným ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci Společnosti. • Oprávněné zájmy: Správa osobních údajů je nezbytná pro účely oprávněných zájmů Společnosti.

Společnost v jakékoli situaci ochotně pomůže s objasněním přesného právního základu, který se na zpracování vztahuje, včetně toho, zda je poskytnutí Osobních údajů zákonnou nebo smluvní nutností nebo nezbytnou podmínkou pro uzavření smlouvy.

Vaše práva podle GDPR

Společnost zaručuje, že Vaše osobní údaje budou uchovány v soukromí a že budete moci uplatňovat svá práva.

 Pokud jste v EU, máte podle těchto Zásad ochrany osobních údajů právo na to

  •       Požádejte o přístup ke svým Osobním údajům. Máte právo vidět, změnit nebo smazat informace, které o vás máme. Kdykoli je to možné, můžete přistupovat ke svým osobním údajům, aktualizovat je nebo požadovat jejich odstranění přímo z oblasti nastavení vašeho účtu. Pokud tyto činnosti nemůžete dokončit sami, kontaktujte nás s žádostí o pomoc. Tato akce vám také umožňuje získat kopii osobních údajů, které pro vás máme v evidenci.
  •       Požádat o opravu Osobních údajů, které o Vás uchováváme. Máte povinnost opravit jakékoli nepřesné nebo zavádějící informace o vás, které jsme napravili.
  •       Máte plné právo vznést námitku proti shromažďování a zpracování vašich osobních údajů. Toto právo platí, když Vaše osobní údaje zpracováváme na základě oprávněného zájmu jakožto právního základu. Něco na vašem stavu vás nutí vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů na tomto základě. Máte také plné právo vznést námitku, pokud Společnost zpracovává Vaše Osobní údaje pro účely přímého marketingu.
  •       Požádejte o smazání vašeho osobního data. Pokud neexistuje žádný právní cíl, abychom nadále zpracovávali Osobní údaje, máte právo požádat o jejich vymazání nebo odstranění.
  •       Požádejte o předání svých osobních údajů. Vaše osobní údaje poskytneme vám nebo třetí straně, kterou určíte, ve strukturovaném, často používaném, strojově čitelném formátu. Mějte prosím na paměti, že toto privilegium se vztahuje pouze na počítačové informace, které jste nám dovolili používat nebo které jsme použili k plnění smlouvy s vámi.
  •       Zrušte svůj souhlas. Máte právo odvolat svůj souhlas s používáním vašich osobních údajů. Pokud svůj souhlas odvoláte, nemusíme vám poskytnout přístup k určitým konkrétním funkcím služby.

Uplatnění vašich práv na ochranu osobních údajů GDPR

Tím, že nás kontaktujete, můžete vyjádřit svá práva na přístup, opravu, odvolání a námitky. Mějte prosím na paměti, že před odpovědí na takové dotazy vás můžeme požádat o ověření vaší totožnosti. Uděláme, co bude v našich silách, abychom vám odpověděli co nejrychleji, pokud podáte žádost.

Máte právo podat stížnost klienta u Úřadu pro ochranu osobních údajů ohledně shromažďování, shromažďování a zpracování vašich osobních údajů námi. Pokud se jako uživatel nacházíte v Evropském hospodářském prostoru (EHP), požádejte o pomoc nejbližší úřad pro ochranu údajů.

Ochrana soukromí dětí

Naše služba se nezabývá případy dětí mladších 13 let. Záměrně neshromažďujeme osobní identifikační údaje od dětí mladších 13 let. Upozorněte nás prosím, pokud jste opatrovník nebo rodič a jste si vědomi toho, že nás Vaše dítě předalo s Osobními údaji. Předpokládejme, že zjistíme, že jsme zaregistrovali osobní údaje jakéhokoli pohlaví mladšího 13 let bez souhlasu rodičů. V takovém případě podnikneme rychlé kroky k vymazání těchto informací z našich serverů.

Předpokládejme, že se musíme spoléhat na smlouvu jako na právní základ pro zpracování vašich údajů a vaše země vyžaduje souhlas rodičů. V takovém případě můžeme před shromažďováním a používáním těchto informací potřebovat svolení vašeho rodiče.

Odkazy na další webové stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na webové stránky, které nevlastníme ani nespravujeme. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, webová stránka vás přesměruje na stránky této třetí strany. Důrazně doporučujeme, aby si uživatelé přečetli Zásady ochrany osobních údajů každé webové stránky, kterou navštíví.

Nemáme žádný vliv na obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo postupy třetích stran a nepřijímáme žádnou odpovědnost za obsah webových stránek nebo služeb třetích stran.

Změny v tomto Ochrana osobních údajů

Vyhrazujeme si právo kdykoli změnit příslušné změny našich zásad ochrany osobních údajů. Společnost vám sdělí jakékoli změny zveřejněním revidovaných zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Než změna nabude účinnosti, upozorníme vás na to e-mailem a/nebo nápadným upozorněním na naší službě. Informace aktualizujeme k datu „Poslední aktualizace“ na začátku těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Je vhodné, abyste si tyto Zásady ochrany osobních údajů pravidelně prohlíželi kvůli případným aktualizacím. Změny tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost zveřejněním na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy nebo informace týkající se našich Zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás pomocí následujícího odkazu: https://www.bitconnect.co/contact-us/.