Privacy Policy

Privacy Policy

Sidst opdateret: oktober 05, 2021

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine rettigheder til privatliv og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner

 

Fortolkning

De ord, som det oprindelige brev indeholder med store bogstaver, har betydninger defineret under følgende betingelser. Følgende definitioner skal have den samme betydning, uanset om de forekommer i ental eller i flertal.

Definitioner

I denne privatlivspolitik forstås følgende:

Konto betyder en unik konto oprettet for dig for at få adgang til vores tjeneste eller dele af vores service.

Selskab (kaldet enten “Virksomheden”, “Vi”, “Os” eller “Vores” i denne Aftale) henviser til BitConnect.

Med henblik på GDPR er virksomheden den dataansvarlige.

Cookies er små filer, der er placeret på din computer, mobilenhed eller en hvilken som helst anden enhed af et websted, der indeholder oplysningerne om din browserhistorie på dette websted blandt dens mange anvendelser.

Land henviser til: Det Forenede Kongerige

Datastyring, i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation), henviser til virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.

Enhed betyder enhver enhed, der har adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.

Personoplysninger er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.

Med henblik på GDPR betyder persondata enhver information, der vedrører dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, online-id eller til en eller flere faktorer, der er specifikke for det fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

Service henviser til hjemmesiden.

Tjenesteudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det refererer til tredjepartsselskaber eller enkeltpersoner, der er ansat i virksomheden for at lette tjenesten, for at levere tjenesten på vegne af virksomheden, for at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges. I forbindelse med GDPR betragtes serviceudbydere som databehandlere.

Brugsdata henviser til data indsamlet automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve serviceinfrastrukturen (for eksempel varigheden af ​​et sidebesøg).

Hjemmeside refererer til BitConnect, tilgængelig fra https://www.bitconnect.co

Du betyder den enkelte, der får adgang til eller bruger Tjenesten, eller virksomheden eller anden juridisk enhed, på hvis vegne sådanne personer får adgang til eller bruger Tjenesten, alt efter hvad der er relevant.

I henhold til GDPR (generel databeskyttelsesforordning) kan du blive kaldt den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af data indsamlet

Personoplysninger

Mens vi bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

Email adresse

Fornavn og efternavn

Telefonnummer

Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, du bruger på disse sider, en unik enhed identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til Tjenesten via eller via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger, Din mobile enheds unikke ID, IP-adressen på din mobile enhed, Din mobil operativsystem, typen af ​​mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender hver gang du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten af ​​eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og gemme visse oplysninger. Brugte sporingsteknologier er fyrtårne, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browser-cookies. En cookie er en lille fil placeret på din enhed. Du kan instruere din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den nægter cookies, kan vores service bruge cookies.
  • Flash-cookies. Visse funktioner i vores service kan bruge lokale lagrede objekter (eller Flash-cookies) til at indsamle og gemme oplysninger om dine præferencer eller din aktivitet på vores service. Flash-cookies administreres ikke af de samme browserindstillinger som dem, der bruges til browsercookies. For mere information om, hvordan du kan slette Flash-cookies, skal du læse "Hvor kan jeg ændre indstillingerne for deaktivering eller sletning af lokale delte objekter?" tilgængelig på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Visse sektioner af vores service og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web-beacons (også kaldet klare gifs, pixel tags og gifs til single pixel), der f.eks. Tillader virksomheden at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e-mail og for andre relaterede webstedsstatistikker (for eksempel registrering af en bestemt sektions popularitet og kontrol af system- og serverintegritet).

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" -cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. Lær mere om cookies: Hvad er cookies?.

Vi bruger både sessions- og vedvarende cookies til nedenstående formål:

Nødvendige / væsentlige cookies

Type: Sessionscookies

Administreret af: Us

Formål: Disse cookies er vigtige for at give dig tjenester tilgængelige via webstedet og for at give dig mulighed for at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.

Cookies politik / meddelelse accept cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Us

Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.

Funktionalitet Cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Us

Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske de valg, du foretager, når du bruger webstedet, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogpræferencer. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og at undgå, at du skal indtaste dine præferencer igen, hver gang du bruger webstedet.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, kan du besøge vores cookiepolitik eller sektionen Cookies i vores fortrolighedspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

At yde og vedligeholde vores Service, herunder for at overvåge brugen af ​​vores service.

Sådan administrerer du din konto: at administrere din registrering som bruger af Tjenesten. De personlige data, du leverer, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, der er tilgængelige for dig som en registreret bruger.

For udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og forpligtelse af købekontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.

For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapps push-meddelelser om opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteter, produkter eller kontrakterede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres gennemførelse.

At give dig med nyheder, særlige tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller forespurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.

Sådan administrerer du dine anmodninger: At deltage og administrere dine anmodninger til os.

For forretningsoverførsler: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af nogle eller alle vores aktiver, hvad enten det er en fortsat virksomhed eller som en del af konkurs, likvidation eller lignende, hvor personlige data, som vi har om vores servicebrugere, er blandt de aktiver, der overføres.

Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, såsom dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores service, for at kontakte dig.
  • For forretningsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet selskab.
  • Med tilknyttede virksomheder: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores tilknyttede virksomheder, i hvilket tilfælde vi kræver, at disse tilknyttede virksomheder overholder denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede virksomheder inkluderer Vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan blive offentligt distribueret udenfor.
  • Med dit samtykke: Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden vil kun opbevare dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil opbevare og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at bevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugerdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller for at forbedre vores tjenestes funktionalitet, eller vi er lovligt forpligtet til at opbevare disse data i længere tidsperioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, behandles på virksomhedens driftskontorer og andre steder, hvor de involverede parter er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslige jurisdiktion, hvor databeskyttelsesloven kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale med denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle nødvendige skridt til at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på stedet, herunder sikkerheden i Dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personlige data blive overført. Vi vil give besked, før dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden blive forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsagentur).

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine personlige data i god tro på, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar selskabets rettigheder eller ejendom
  • Forhindre eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med Tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed for dine personlige data

Sikkerheden ved dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk opbevaring er 100% sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

GDPR Privatliv

Juridisk grundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål.
  • Udførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med dig og/eller for eventuelle prækontraktuelle forpligtelser heraf.
  • Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  • Vitale interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser.
  • Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der tilkommer virksomheden.
  • Legitime interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

Under alle omstændigheder vil Virksomheden med glæde hjælpe med at afklare det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere, at du kan udøve dine rettigheder.

Du har ret i henhold til denne privatlivspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, til:

  • Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i afsnittet om dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig.
  • Anmod om rettelse af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Du har ret til at få rettet enhver ufuldstændig eller unøjagtig information, vi har om dig.
  • Indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Denne ret eksisterer, hvor vi stoler på en legitim interesse som det juridiske grundlag for vores behandling, og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund for os til at fortsætte med at behandle dem.
  • Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi vil give dig, eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk venligst, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  • Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til brug af dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at give dig adgang til visse specifikke funktioner i tjenesten.

Udøvelse af dine GDPR databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at kontakte os. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du reagerer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, vil vi gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til personer under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personlig identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er en forælder eller værge og du er opmærksom på, at dit barn har givet os personlige data, bedes du venligst kontakt os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under 13 år uden verifikation af forældremyndighed, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi har brug for at stole på samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forældres samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt til tredjepartens websted. Vi anbefaler dig stærkt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis for tredjepartswebsteder eller tjenester.

Ændringer i denne Privacy Policy

Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer "Senest opdateret" -datoen øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemlæse denne Privacy Policy for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er publiceret på denne side.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os:

Ved at besøge denne side på vores hjemmeside: https://www.bitconnect.co/contact-us/