Privacy Policy

Privacy Policy

Laatst bijgewerkt: oktober 05, 2021

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van uw informatie wanneer u de service gebruikt en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Interpretatie en definities

 

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter een hoofdletter heeft, hebben betekenissen die onder de volgende voorwaarden zijn gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

Account betekent een uniek account dat voor u is gemaakt om toegang te krijgen tot onze Service of delen van onze Service.

Bedrijf (waarnaar in deze overeenkomst wordt verwezen als "het bedrijf", "wij", "ons" of "onze") verwijst naar BitConnect.

Voor de toepassing van de AVG is het bedrijf de gegevensbeheerder.

Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiel apparaat of een ander apparaat worden geplaatst, met de details van uw browsegeschiedenis op die website onder het vele gebruik.

Land verwijst naar: Verenigd Koninkrijk

Data Controllerverwijst voor de doeleinden van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) naar het Bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen de doeleinden en middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens bepaalt.

Apparaat betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Dienst, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

Persoonsgegevens is alle informatie die betrekking heeft op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

Voor de doeleinden van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op u betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online identificator of op een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale factoren. identiteit.

Service verwijst naar de website.

Service Provider betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die door het bedrijf worden ingezet om de service te faciliteren, de service namens het bedrijf te verlenen, services met betrekking tot de service uit te voeren of het bedrijf te helpen bij het analyseren van hoe de service wordt gebruikt. Voor de toepassing van de AVG worden serviceproviders beschouwd als gegevensverwerkers.

Gebruiksgegevens verwijst naar automatisch verzamelde gegevens, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service of uit de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Website verwijst naar BitConnect, toegankelijk vanaf https://www.bitconnect.co

Deelnemen betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, of het bedrijf, of een andere juridische entiteit namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, voor zover van toepassing.

Onder de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u naar u verwijzen als de betrokkene of als de gebruiker, aangezien u de persoon bent die de service gebruikt.

Uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

Typen verzamelde gegevens

Persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres

Voornaam en achternaam

Telefoonnummer

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij gebruik van de Service.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, uniek apparaat ID's en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiel apparaat, het IP-adres van uw mobiel apparaat, uw mobiel besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt of wanneer u toegang tot de service krijgt via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en cookies

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. De gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en te analyseren. De technologieën die we gebruiken kunnen zijn:

  • Cookies of browsercookies. Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst. U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze service niet kunt gebruiken. Tenzij u uw browserinstelling hebt aangepast zodat deze cookies weigert, kan onze service cookies gebruiken.
  • Flash-cookies. Bepaalde functies van onze service kunnen lokaal opgeslagen objecten (of Flash-cookies) gebruiken om informatie over uw voorkeuren of uw activiteit op onze service te verzamelen en op te slaan. Flash-cookies worden niet beheerd door dezelfde browserinstellingen als die worden gebruikt voor browsercookies. Voor meer informatie over hoe u Flash-cookies kunt verwijderen, leest u "Waar kan ik de instellingen wijzigen voor het uitschakelen of verwijderen van lokale gedeelde objecten?" Verkrijgbaar bij https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Bepaalde delen van onze Service en onze e-mails kunnen kleine elektronische bestanden bevatten die bekend staan ​​als webbakens (ook wel clear gifs, pixeltags en single-pixel gifs genoemd) waarmee het bedrijf bijvoorbeeld gebruikers kan tellen die deze pagina's hebben bezocht of een e-mail hebben geopend en voor andere gerelateerde websitestatistieken (bijvoorbeeld het registreren van de populariteit van een bepaalde sectie en het verifiëren van de systeem- en serverintegriteit).

Cookies kunnen "permanente" of "sessie" cookies zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan ​​wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. Meer informatie over cookies: Wat zijn cookies?.

We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de hieronder beschreven doeleinden:

Noodzakelijke / essentiële cookies

Type: sessiecookies

Beheerd door: ons

Doel: deze cookies zijn essentieel om u diensten te bieden die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen enkele van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen gebruikers te verifiëren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de services waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en we gebruiken deze cookies alleen om u die services te bieden.

Cookiesbeleid / Acceptatiecookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: ons

Doel: deze cookies geven aan of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

Functionaliteit Cookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: ons

Doel: Met deze cookies kunnen we de keuzes onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een meer persoonlijke ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren wanneer u de website gebruikt.

Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies, gaat u naar ons Cookiebeleid of het Cookie-gedeelte van ons Privacybeleid.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

Het bedrijf kan persoonlijke gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

Om onze service te leveren en te onderhouden, inclusief om het gebruik van onze Service te controleren.

Uw account beheren: om uw registratie als gebruiker van de Service te beheren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt, kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de service die voor u beschikbaar zijn als geregistreerde gebruiker.

Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, items of diensten die u hebt gekocht of van enig ander contract met ons via de Service.

Om je te contacteren: Om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie over updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of redelijk voor hun implementatie.

Om u te voorzien met nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met die waarover u al hebt gekocht of waar u naar heeft gevraagd, tenzij u ervoor hebt gekozen om dergelijke informatie niet te ontvangen.

Om uw verzoeken te beheren: Om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

Voor bedrijfsoverdrachten: We kunnen uw informatie gebruiken om een ​​fusie, afstoting, herstructurering, reorganisatie, ontbinding of andere verkoop of overdracht van sommige of al onze activa te evalueren of uit te voeren, hetzij als continuïteit, hetzij als onderdeel van een faillissement, liquidatie of soortgelijke procedure, waarin persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard over onze servicegebruikers behoren tot de overgedragen activa.

Voor andere doeleinden: We kunnen uw informatie gebruiken voor andere doeleinden, zoals gegevensanalyse, het identificeren van gebruikstrends, het bepalen van de effectiviteit van onze promotiecampagnes en om onze service, producten, services, marketing en uw ervaring te evalueren en te verbeteren.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Met serviceproviders: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met serviceproviders om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren, om contact met u op te nemen.
  • Voor bedrijfsoverdrachten: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van ons geheel of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  • Met gelieerde partners: We kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen. In dat geval zullen we van deze gelieerde ondernemingen eisen dat ze zich houden aan dit privacybeleid. Gelieerde ondernemingen zijn onder meer Ons moederbedrijf en alle andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven waarover wij zeggenschap hebben of die onder gemeenschappelijke zeggenschap met ons staan.
  • Met zakenpartners: We kunnen uw informatie delen met onze zakelijke partners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of op een andere manier communiceert in de openbare ruimtes met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en openbaar buiten worden verspreid.
  • Met uw toestemming: We kunnen uw persoonlijke gegevens voor elk ander doel bekendmaken met uw toestemming.

Bewaring van uw persoonlijke gegevens

Het bedrijf bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid. We bewaren en gebruiken uw persoonlijke gegevens voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidsmaatregelen af ​​te dwingen.

Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te verbeteren of de functionaliteit van onze service te verbeteren, of als we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, wordt verwerkt in de operationele kantoren van het bedrijf en op alle andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking zijn betrokken zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid bevinden, waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw instemming met dit privacybeleid gevolgd door uw inzending van dergelijke informatie vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het bedrijf zal alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. We zullen dit melden voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Rechtshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden verplicht om uw persoonlijke gegevens bekend te maken indien dit wettelijk vereist is of in reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het bedrijf kan uw persoonlijke gegevens openbaar maken in goed vertrouwen dat dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het bedrijf
  • Voorkom of onderzoek mogelijk wangedrag in verband met de Service
  • Bescherm de persoonlijke veiligheid van Gebruikers van de Dienst of het publiek
  • Bescherm tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar vergeet niet dat geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

GDPR-privacy

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens onder de AVG

We kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

  • Toestemming: U hebt uw toestemming gegeven voor het verwerken van persoonlijke gegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
  • Uitvoering van een contract: Verstrekking van persoonlijke gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met u en / of voor precontractuele verplichtingen daarvan.
  • Wettelijke verplichtingen: Verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het Bedrijf is onderworpen.
  • Vitale belangen: Verwerking van persoonlijke gegevens is noodzakelijk om uw vitale belangen of van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
  • Publieke belangen: De verwerking van persoonlijke gegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of bij de uitoefening van de officiële bevoegdheid van de onderneming.
  • Legitieme belangen: Verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de legitieme belangen van het bedrijf.

In elk geval helpt het bedrijf u graag bij het verduidelijken van de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking, en met name of het verstrekken van persoonlijke gegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste om een ​​contract aan te gaan.

Uw rechten onder de AVG

Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te garanderen dat u uw rechten kunt uitoefenen.

U hebt op grond van dit privacybeleid en volgens de wet het recht om:

  • Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het recht om de informatie die we over u hebben in te zien, bij te werken of te verwijderen. Waar mogelijk, kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks in uw accountinstellingen openen, bijwerken of om verwijdering vragen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Hiermee kunt u ook een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren.
  • Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. U hebt het recht om eventuele onvolledige of onjuiste informatie die wij over u hebben, te laten corrigeren.
  • Bezwaar tegen verwerking van uw persoonlijke gegevens. Dit recht bestaat wanneer we vertrouwen op een legitiem belang als de wettelijke basis voor onze verwerking en er iets is aan uw specifieke situatie, waardoor u bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens op deze grond. U hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen waar wij uw persoonlijke gegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.
  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U hebt het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om deze te blijven verwerken.
  • Verzoek om de overdracht van uw persoonlijke gegevens. Wij zullen u, of aan een door u gekozen derde partij, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming hebt gegeven om te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren.
  • Intrekken Uw toestemming. U hebt het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functies van de service.

Uitoefening van uw GDPR-gegevensbeschermingsrechten

U kunt uw recht op toegang, rectificatie, annulering en oppositie uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren. Als u een verzoek indient, zullen we ons best doen om zo snel mogelijk op u te reageren.

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming in de EER als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt.

Privacy van kinderen

Onze service is niet bedoeld voor personen jonger dan 13 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van personen jonger dan 13 jaar. Als u een ouder of voogd bent en weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, Neem contact op. Als we merken dat we persoonlijke gegevens hebben verzameld van iedereen jonger dan 13 jaar zonder verificatie van toestemming van de ouders, nemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Als we op toestemming moeten vertrouwen als een wettelijke basis voor het verwerken van uw informatie en uw land toestemming van een ouder vereist, kunnen we de toestemming van uw ouders nodig hebben voordat we die informatie verzamelen en gebruiken.

Links naar andere websites

Onze service kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te bekijken.

We hebben geen controle over en nemen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en / of een prominente kennisgeving op onze service, voordat de wijziging van kracht wordt, en de datum "Laatst bijgewerkt" bovenaan dit privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://www.bitconnect.co/contact-us/