Personvern

Personvern

Sist oppdatert: oktober 05, 2021

Denne personvernerklæringen beskriver våre policyer og prosedyrer for innsamling, bruk og utlevering av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personlige data for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernpolicyen.

Tolkning og definisjoner

 

Tolkning

Ordene med den første bokstaven med store bokstaver har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de forekommer i entall eller i flertall.

definisjoner

I denne personvernpolitikken:

Konto betyr en unik konto som er opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.

Selskap (referert til som “selskapet”, “vi”, “oss” eller “vårt” i denne avtalen) refererer til BitConnect.

I forbindelse med GDPR er selskapet dataansvarlig.

Informasjonskapsler er små filer som er plassert på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, som inneholder detaljene i nettleserloggen din på det nettstedet blant de mange bruksområdene.

Land refererer til: Storbritannia

data Controller, i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation), refererer til selskapet som den juridiske personen som alene eller sammen med andre bestemmer formål og midler for behandling av personopplysninger.

Enhet betyr enhver enhet som har tilgang til Tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.

Personopplysninger er all informasjon som angår en identifisert eller identifiserbar person.

For formålene med GDPR betyr personopplysninger all informasjon relatert til deg, for eksempel et navn, et identifikasjonsnummer, stedsdata, online identifikator eller en eller flere faktorer som er spesifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identitet.

Service refererer til nettstedet.

Tjenesteyter betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsfirmaer eller enkeltpersoner som er ansatt i selskapet for å lette tjenesten, for å levere tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å hjelpe selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes. I forbindelse med GDPR regnes tjenesteleverandører som databehandlere.

Brukerdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

nettsted refererer til BitConnect, tilgjengelig fra https://www.bitconnect.co

Du betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller en annen juridisk enhet på vegne av hvilken den personen får tilgang til eller bruker tjenesten, etter behov.

I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du bli referert til som den registrerte eller som brukeren ettersom du er personen som bruker tjenesten.

Samle inn og bruke dine personlige data

Typer data samlet

Personopplysninger

Mens vi bruker tjenesten vår, kan det hende vi ber deg om å gi oss personlig personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte deg eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Epostadresse

Fornavn og etternavn

telefonnummer

Brukerdata

Brukerdata

Bruksdata samles automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan omfatte informasjon som enhetens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhet identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten av eller gjennom en mobil enhet, kan vi samle inn visse opplysninger automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, hvilken type mobilenhet du bruker, din mobile enhets unike ID, IP-adressen til din mobile enhet, din mobil operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår, eller når du får tilgang til tjenesten av eller via en mobil enhet.

Sporingsteknologi og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre viss informasjon. Sporingsteknologi som brukes er fyrtårn, koder og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår. Teknologiene vi bruker kan omfatte:

  • Informasjonskapsler eller nettleserkaker. En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan be nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen din slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan vår tjeneste bruke informasjonskapsler.
  • Flash Cookies. Enkelte funksjoner i tjenesten vår kan bruke lokale lagrede objekter (eller Flash-informasjonskapsler) til å samle inn og lagre informasjon om dine preferanser eller din aktivitet på tjenesten vår. Flash-informasjonskapsler administreres ikke av de samme nettleserinnstillingene som de som brukes for nettleserkakene. For mer informasjon om hvordan du kan slette Flash-informasjonskapsler, vennligst les "Hvor kan jeg endre innstillingene for deaktivering eller sletting av lokale delte objekter?" tilgjengelig i https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Enkelte seksjoner av tjenesten vår og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web-beacons (også referert til som klare gif-filer, piksel-koder og gif-filer med en piksel) som tillater selskapet å for eksempel telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel å registrere populariteten til en bestemt seksjon og verifisere system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være "vedvarende" eller "økte" informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går frakoblet, mens øktcookies blir slettet så snart du lukker nettleseren din. Lær mer om informasjonskapsler: Hva er informasjonskapsler?.

Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene beskrevet nedenfor:

Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

Type: sesjonskapsler

Administreres av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene er viktige for å gi deg tjenester som er tilgjengelige via nettstedet, og for at du kan bruke noen av funksjonene. De hjelper til med å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om, leveres, og vi bruker bare disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.

Informasjonskapsler om retningslinjer / merknader om aksept av informasjonskapsler

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administreres av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har godtatt bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

Funksjonalitetskapsler

Type: Vedvarende informasjonskapsler

Administreres av: Oss

Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du tar når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljene dine eller språkinnstillinger. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og å unngå at du må oppgi dine preferanser på nytt hver gang du bruker nettstedet.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk vår policy for informasjonskapsler eller delen for informasjonskapsler i vår personvernpolicy.

Bruk av dine personlige data

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

Å gi og vedlikeholde vår tjeneste, inkludert for å overvåke bruken av tjenesten vår.

Slik administrerer du kontoen din: å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene du gir kan gi deg tilgang til forskjellige funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker.

For utførelse av en kontrakt: utvikling, etterlevelse og gjennomføring av kjøpekontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av noen annen kontrakt med oss ​​gjennom tjenesten.

For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre like former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel push-varsler fra en mobilapplikasjon om oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonalitet, produkter eller avtalte tjenester, inkludert sikkerhetsoppdateringer, når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen.

Å gi deg med nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og begivenheter som vi tilbyr som ligner de du allerede har kjøpt eller spurte om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon.

Slik administrerer du forespørslene dine: For å delta og administrere dine forespørsler til oss.

For forretningsoverføringer: Vi kan bruke informasjonen din til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhendelse, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle eiendelene våre, enten det er en fortsatt virksomhet eller som en del av konkurs, avvikling eller lignende, der personopplysninger vi har om tjenestebrukerne våre er blant eiendelene som overføres.

For andre formål: Vi kan bruke informasjonen din til andre formål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, fastsettelse av effektiviteten til våre kampanjer og for å evaluere og forbedre vår tjeneste, produkter, tjenester, markedsføring og din opplevelse.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å kontakte deg.
  • For forretningsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller erverv av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.
  • Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele din informasjon med våre tilknyttede selskaper, i hvilket tilfelle vil vi kreve at de tilknyttede selskapene overholder denne personvernregelen. Tilknyttede selskaper inkluderer Vårt morselskap og andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele din informasjon med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med andre brukere: Når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i fellesområdene med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan bli offentlig distribuert utenfor.
  • Med ditt samtykke: Vi kan avsløre din personlige informasjon for ethvert annet formål med ditt samtykke.

Oppbevaring av dine personlige data

Selskapet vil beholde dine personlige data bare så lenge som er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernpolitikken. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å oppbevare dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata lagres vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.

Overføring av dine personlige data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets operasjonskontorer og andre steder der partene som er involvert i behandlingen er lokalisert. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra de fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

Selskapet vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernpolitikken og ingen overføring av dine personlige data vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten til Dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av dine personlige data

Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, erverv eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger overføres. Vi vil varsle før dine personlige data blir overført og blir underlagt en annen personvernpolicy.

Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det kreves for å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et myndighetsorgan).

Andre juridiske krav

Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • Overhold en juridisk forpliktelse
  • Beskytt og forsvar rettighetene eller eiendommen til selskapet
  • Forhindre eller undersøke mulig ugjerning i forbindelse med tjenesten
  • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • Beskytt mot juridisk ansvar

Sikkerhet for dine personopplysninger

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetoder over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhet.

GDPR personvern

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personopplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har gitt ditt samtykke til behandling av personopplysninger for ett eller flere spesifikke formål.
  • Utførelse av en kontrakt: Levering av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg og / eller for eventuelle forutgående kontraktlige forpliktelser derav.
  • Juridiske forpliktelser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som selskapet er underlagt.
  • Viktige interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å beskytte dine vitale interesser eller en annen fysisk person.
  • Offentlige interesser: Behandling av personopplysninger er relatert til en oppgave som utføres i allmennhetens interesse eller i utøvelse av offisiell myndighet som er tillagt selskapet.
  • Legitime interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for formålene med selskapets legitime interesser.

I alle fall vil selskapet gjerne bidra til å avklare det spesifikke juridiske grunnlaget som gjelder behandlingen, og særlig om levering av personopplysninger er et lovbestemt eller kontraktsmessig krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

Dine rettigheter under GDPR

Selskapet forplikter seg til å respektere konfidensialiteten til dine personlige data og å garantere at du kan utøve dine rettigheter.

Du har rett i henhold til denne personvernerklæringen, og ved lov hvis du er innenfor EU, til å:

  • Be om tilgang til dine personlige data. Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personlige data direkte i delen for kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, kan du kontakte oss for å hjelpe deg. Dette gjør det også mulig for deg å motta en kopi av de personlige dataene vi har om deg.
  • Be om korreksjon av personopplysningene vi har om deg. Du har rett til å få ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg rettet.
  • Innvending mot behandling av dine personopplysninger. Denne retten eksisterer der vi er avhengige av en legitim interesse som det juridiske grunnlaget for behandlingen vår, og det er noe med din spesielle situasjon, noe som gjør at du vil motsette deg behandlingen av dine personlige data på dette grunnlaget. Du har også rett til å protestere der vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål.
  • Be om sletting av dine personlige data. Du har rett til å be oss om å slette eller fjerne personlige data når det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle dem.
  • Be om overføring av dine personlige data. Vi vil gi deg, eller til en tredjepart du har valgt, dine personlige data i et strukturert, ofte brukt, maskinlesbart format. Vær oppmerksom på at denne retten bare gjelder automatisk informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke, eller der vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.
  • Trekk tilbake ditt samtykke. Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til å bruke dine personlige data. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende at vi ikke kan gi deg tilgang til visse spesifikke funksjoner i tjenesten.

Utøvelse av dine databeskyttelsesrettigheter

Du kan utøve dine rettigheter til tilgang, retting, kansellering og motstand ved å kontakte oss. Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler. Hvis du kommer med en forespørsel, vil vi prøve vårt beste for å svare deg så snart som mulig.

Du har rett til å klage til Datatilsynet om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, hvis du er i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EEA), kan du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighet i EØS.

Barns personvern

Tjenesten vår adresserer ikke personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under 13 år. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra alle under 13 år uten bekreftelse av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne den informasjonen fra serverne våre.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din, og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan det hende vi trenger foreldres samtykke før vi samler inn og bruker denne informasjonen.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, vil du bli sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i disse retningslinjene for personvern

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende melding om tjenesten vår før endringen trer i kraft, og oppdaterer "Sist oppdatert" -datoen øverst i denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernregelen, kan du kontakte oss:

Ved å besøke denne siden på vår hjemmeside: https://www.bitconnect.co/contact-us/