Integritetspolicy

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: oktober 05, 2021

Denna sekretesspolicy beskriver våra policyer och rutiner för insamling, användning och utlämnande av din information när du använder tjänsten och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna sekretesspolicy.

Tolkning och definitioner

 

Tolkning

De ord som den initiala bokstaven har stora bokstäver har betydelser definierade under följande villkor. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller i plural.

Definitioner

I denna sekretesspolicy används följande:

Konto betyder ett unikt konto skapat för dig för att få åtkomst till vår tjänst eller delar av vår tjänst.

Företag (kallas antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vårt" i detta avtal) hänvisar till BitConnect.

För GDPR är företaget personuppgiftsansvarig.

Cookies är små filer som placeras på din dator, mobil enhet eller någon annan enhet av en webbplats, som innehåller detaljerna i din surfhistorik på den webbplatsen bland dess många användningsområden.

Land hänvisar till: Storbritannien

Data Controller, i den mening som avses i GDPR (General Data Protection Regulation), hänvisar till företaget som den juridiska person som ensam eller tillsammans med andra bestämmer syften och medel för behandlingen av personuppgifter.

Anordning betyder alla enheter som kan komma åt tjänsten, t.ex. en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.

Personuppgifter är all information som hänför sig till en identifierad eller identifierbar person.

För ändamålen för GDPR avser personuppgifter all information som relaterar till dig såsom ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, onlineidentifierare eller en eller flera faktorer som är specifika för fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identitet.

Service hänvisar till webbplatsen.

Leverantör betyder varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna på företagets vägnar. Det hänvisar till tredjepartsföretag eller individer som är anställda av företaget för att underlätta tjänsten, för att tillhandahålla tjänsten på företagets vägnar, för att utföra tjänster relaterade till tjänsten eller för att hjälpa företaget att analysera hur tjänsten används. För ändamålet med GDPR anses tjänsteleverantörer vara databehandlare.

Användningsdata hänvisar till data som samlas in automatiskt, antingen genereras av användningen av tjänsten eller från själva tjänsteninfrastrukturen (till exempel längden på ett sidbesök).

Webbplats avser BitConnect, tillgänglig från https://www.bitconnect.co

Om er betyder den enskilda som får åtkomst till eller använder Tjänsten, eller företaget, eller annan juridisk enhet för vilken en sådan åtkomst till eller använder Tjänsten, i tillämpliga fall.

Enligt GDPR (Allmän dataskyddsförordning) kan du kallas den registrerade eller som användaren eftersom du är den person som använder tjänsten.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av data samlad

Personuppgifter

När vi använder vår tjänst kan vi be dig ge oss viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

E-postadress

Förnamn och efternamn

Telefonnummer

Användningsdata

Användningsdata

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan innehålla information som din enhets internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du spenderar på dessa sidor, unik enhet identifierare och andra diagnostiska data.

När du öppnar tjänsten med eller via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, vilken typ av mobil enhet du använder, din mobila enhets unika ID, din mobila enhets IP-adress, din mobil operativsystem, vilken typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du kommer åt tjänsten av eller via en mobil enhet.

Spårningstekniker och kakor

Vi använder kakor och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningsteknik som används är fyrar, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. Den teknik vi använder kan inkludera:

  • Cookies eller webbläsarkakor. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla kakor eller att ange när en kaka skickas. Men om du inte accepterar kakor kan du kanske inte använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den kommer att vägra kakor, kan vår tjänst använda kakor.
  • Flash Cookies. Vissa funktioner i vår tjänst kan använda lokala lagrade objekt (eller Flash-kakor) för att samla in och lagra information om dina preferenser eller din aktivitet på vår tjänst. Flash-cookies hanteras inte av samma webbläsarinställningar som de som används för webbläsarkakor. För mer information om hur du kan ta bort Flash-kakor, läs "Var kan jag ändra inställningarna för att inaktivera eller ta bort lokala delade objekt?" tillgänglig på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Webbeacons. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas webbfyrar (även kallade tydliga gifs, pixeltaggar och gifs med en pixel) som tillåter företaget att till exempel räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (t.ex. att registrera populariteten för ett visst avsnitt och verifiera system- och serverintegritet).

Cookies kan vara "beständiga" eller "session" -kakor. Ihållande kakor finns kvar på din personliga dator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionskakor raderas så snart du stänger din webbläsare. Läs mer om cookies: Vad är cookies?.

Vi använder både sessions- och beständiga kakor för de ändamål som anges nedan:

Nödvändiga / väsentliga kakor

Typ: Session Cookies

Administreras av: Us

Syfte: Dessa kakor är viktiga för att ge dig tjänster tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda några av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa kakor kan de tjänster du har bett om inte tillhandahållas, och vi använder endast dessa kakor för att ge dig dessa tjänster.

Cookies policy / Cookies för meddelandeacceptation

Typ: Persistent Cookies

Administreras av: Us

Syfte: Dessa kakor identifierar om användare har accepterat användningen av kakor på webbplatsen.

Funktionalitetskakor

Typ: Persistent Cookies

Administreras av: Us

Syfte: Dessa kakor tillåter oss att komma ihåg val du gör när du använder webbplatsen, till exempel att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkinställningar. Syftet med dessa kakor är att ge dig en mer personlig upplevelse och att undvika att du måste ange dina preferenser igen varje gång du använder webbplatsen.

För mer information om cookies vi använder och dina val angående cookies, besök vår Cookies Policy eller Cookies-delen i vår Integritetspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

Att tillhandahålla och behålla vår service, inklusive för att övervaka användningen av vår tjänst.

Så här hanterar du ditt konto: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De personuppgifter som du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.

För utförande av ett kontrakt: utveckling, efterlevnad och åtagande av köpeavtalet för de produkter, artiklar eller tjänster du har köpt eller av något annat avtal med oss ​​genom tjänsten.

För att kontakta dig: För att kontakta dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra likvärdiga former av elektronisk kommunikation, såsom en mobilapps push-meddelanden om uppdateringar eller informativ kommunikation relaterad till funktionerna, produkterna eller avtalade tjänsterna, inklusive säkerhetsuppdateringar, när det är nödvändigt eller rimligt för deras genomförande.

Att ge dig med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om du inte har valt att inte få sådan information.

Så här hanterar du dina förfrågningar: Att delta i och hantera dina förfrågningar till oss.

För företagsöverföringar: Vi kan använda din information för att utvärdera eller genomföra en sammanslagning, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av vissa eller alla våra tillgångar, oavsett om det är en fortsatt verksamhet eller som en del av konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där personuppgifter som innehas av oss om våra tjänstanvändare är bland tillgångarna som överförs.

För andra ändamål: Vi kan använda din information för andra ändamål, till exempel dataanalys, identifiera användartrender, bestämma effektiviteten i våra kampanjkampanjer och för att utvärdera och förbättra vår tjänst, produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan dela din personliga information i följande situationer:

  • Med tjänsteleverantörer: Vi kan dela din personliga information med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för att kontakta dig.
  • För företagsöverföringar: Vi kan dela eller överföra din personliga information i samband med eller under förhandlingar om all fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.
  • Med dotterbolag: Vi kan dela din information med våra medlemsförbund, i vilket fall kommer vi att kräva att dessa medlemsförbund respekterar denna integritetspolicy. Dotterbolag inkluderar Vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som är under gemensam kontroll med oss.
  • Med affärspartners: Vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • Med andra användare: när du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare, kan sådan information ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför.
  • Med ditt samtycke: Vi kan avslöja din personliga information för något annat ändamål med ditt samtycke.

Förvaring av dina personuppgifter

Företaget behåller dina personuppgifter endast så länge som är nödvändigt för de syften som anges i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda dina personuppgifter i den utsträckning som krävs för att följa våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi är skyldiga att behålla dina uppgifter för att följa gällande lagar), lösa tvister och verkställa våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användardata för interna analysändamål. Användningsdata bevaras vanligtvis under en kortare tid, förutom när dessa data används för att stärka säkerheten eller för att förbättra funktionen i vår tjänst, eller vi är juridiskt skyldiga att behålla dessa data under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Din information, inklusive personuppgifter, behandlas på företagets driftkontor och på andra platser där de parter som är involverade i behandlingen finns. Det betyder att denna information kan överföras till - och underhållas på - datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av att du lämnar in sådan information representerar ditt samtycke till denna överföring.

Företaget kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land såvida det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten för Dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av dina personuppgifter

Affärstransaktion

Om företaget är involverat i en fusion, förvärv eller tillgångsförsäljning kan dina personuppgifter överföras. Vi kommer att meddela dig innan dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan sekretesspolicy.

Brottsbekämpning

Under vissa omständigheter kan företaget bli skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller en myndighet).

Andra lagkrav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att:

  • Uppfyller en juridisk skyldighet
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom
  • Förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
  • Skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
  • Skydda mot juridiskt ansvar

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla sätt för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera deras absoluta säkerhet.

GDPR Sekretess

Rättslig grund för behandling av personuppgifter enligt GDPR

Vi kan behandla personuppgifter under följande villkor:

  • Samtycke: Du har gett ditt samtycke till att behandla personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål.
  • Uppförande av ett kontrakt: Tillhandahållande av personuppgifter är nödvändigt för fullgörandet av ett avtal med dig och/eller för eventuella förpliktelser före kontraktet.
  • Lagliga skyldigheter: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet som företaget lyder under.
  • Viktiga intressen: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att skydda dina vitala intressen eller för en annan fysisk person.
  • Allmänna intressen: Behandling av personuppgifter är relaterad till en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller i utövande av myndighetsutövning som tillkommer företaget.
  • Berättigade intressen: Behandling av personuppgifter är nödvändig för ändamålen för de legitima intressen som företaget eftersträvar.

I vilket fall som helst kommer företaget gärna att hjälpa till att klargöra den specifika rättsliga grund som gäller för behandlingen, och i synnerhet om tillhandahållandet av personuppgifter är ett lagstadgat eller avtalsmässigt krav eller ett krav som krävs för att ingå ett avtal.

Dina rättigheter enligt GDPR

Företaget förbinder sig att respektera sekretessen för dina personuppgifter och garantera att du kan utöva dina rättigheter.

Du har rätt enligt denna sekretesspolicy och enligt lag om du är inom EU att:

  • Begär åtkomst till dina personuppgifter. Rätten att få tillgång till, uppdatera eller radera den information vi har om dig. Närhelst det är möjligt kan du komma åt, uppdatera eller begära radering av dina personuppgifter direkt i avsnittet med dina kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att hjälpa dig. Detta gör det också möjligt för dig att få en kopia av de personuppgifter vi har om dig.
  • Begär korrigering av de personuppgifter som vi har om dig. Du har rätt att få all ofullständig eller felaktig information som vi har om dig korrigerad.
  • Invändning mot behandling av dina personuppgifter. Denna rätt finns där vi förlitar oss på ett berättigat intresse som den rättsliga grunden för vår behandling och det är något med din speciella situation som gör att du vill invända mot vår behandling av dina personuppgifter på denna grund. Du har också rätt att invända när vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål.
  • Begär radering av dina personuppgifter. Du har rätt att be oss att radera eller ta bort personuppgifter när det inte finns någon god anledning för oss att fortsätta att behandla dem.
  • Begär överföring av dina personuppgifter. Vi kommer att tillhandahålla dig, eller till en tredje part som du har valt, dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt förekommande, maskinläsbart format. Observera att denna rättighet endast gäller för automatiserad information som du ursprungligen gav ditt samtycke för att vi ska använda eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig.
  • Återkalla ditt samtycke. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till att använda dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kanske vi inte kan ge dig tillgång till vissa specifika funktioner i tjänsten.

Utöva dina GDPR-dataskyddsrättigheter

Du kan utöva dina rättigheter till åtkomst, rättelse, annullering och opposition genom att kontakta oss. Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan vi svarar på sådana förfrågningar. Om du gör en begäran kommer vi att göra vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, om du befinner dig i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen kontakta din lokala dataskyddsmyndighet inom EES.

Barnens integritet

Vår tjänst adresserar inte någon under 13 år. Vi samlar inte medvetet personlig information från någon under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att ditt barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från någon under 13 år utan verifiering av föräldrars samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Om vi ​​behöver förlita oss på samtycke som en rättslig grund för behandling av din information och ditt land kräver samtycke från en förälder, kan vi behöva din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk dirigeras du till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar dig att granska sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att lägga upp den nya sekretesspolicyn på den här sidan.

Vi kommer att meddela dig via e-post och / eller ett framträdande meddelande om vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar "Senast uppdaterad" datum högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på den här sidan.

Kontakta Oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy kan du kontakta oss:

Genom att besöka denna sida på vår hemsida: https://www.bitconnect.co/contact-us/